TractorBumper puskuri

TractorBumper - turvallisuutta, muotoilua ja monipuolinen käytännön työssä. TractorBumper lisää traktorien leveyden näkyvyyttä, auttaa suojaamaan pyöriä ja lisää muiden tienkäyttäjien arvostusta Ulkonäkö merkinnöillä, valaistuksella ja täydellisellä viimeistelyllä.


Näkyvyys

Traktorin vakiovalaistus ei näytä traktorin koko leveyttä ja  traktori on yleensä lähes metrin leveämpi kuin traktorin valaistus osoittaa. Autoilijoiden, pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden on vaikea tunnistaa traktoria ja arvioida sen leveyttä. TractorBumperin leveysvalaistus, äärivalot, punavalkoinen merkintä ja merkintätolpat lisäävät traktorin leveyden näkyvyyttä. Muut tienkäyttäjät saavat kokemuksen ajoneuvonleveydestä. TractorBumperiin voidaan asentaa myös sivukamerat tuomaan turvallisuutta esteen takaa tielle tultaessa.  

Turvallisuus

Lisäksi traktorin puskuri auttaa suojaamaan pyöriä edestä ja sivulta. Etu- tai sivutörmäyksessä puskurin virtaviivainen muoto auttaa vähentämään törmäysvaikutuksia. TractorBumperin korkeutta säätämällä se estää hyvin esineiden joutumista pyörien alle. 

Käytännössä

Traktoripuskurissa on muita toimintoja, kuten integroitu säilytyslaatikko ja valinnainen etupaino. Vakiomallinen etupaino korvataan turvallisella etupainolla SafetyWeight etupainopuskurilla. SafetyWeight puskuri on valittavissa 300 - 1100 kg painoisena ja SafetyWeight Plus aina 2500 kg asti. 

TractorBumper - puskuri